Zonnepanelen

  Altijd de nieuwste zonnepanelen
 Opbrengsten van boven de 400 Wp p.st.
  In Full Black of Zilver frame  
  Garantie van 15 tot 20 jaar  
Trina%20Vertex%20410%20FB.jpeg
Trina%20Logo

Trina Solar Vertex S 415WP Full Black

Trina Solar Vertex S all black 415wp zonnepanelen zijn dé nieuwe zonnepanelen met een uitzonderlijk hoog vermogen. Deze zonnepanelen hebben een zwarte backsheet, monokristallijne, zwarte cellen en een zwart frame. Om zo’n hoog vermogen te verkrijgen zijn de Trina Vertex S all black 415wp zonnepaneel voorzien van 10 flinterdunne aansluitlinten per reeks cellen en hebben ze een specifieke vorm meegekregen, wat maakt dat het zonlicht goed verdeeld wordt over de cellen.

Ook zijn de aansluitlinten én de 144 halve cellen in het Trina Solar Vertex S zonnepaneel dichter op elkaar geplaatst. Dit wordt ook wel high density interconnect technology genoemd. Het voordeel daarvan is dat meer van het beschikbare oppervlak wordt gebruikt om zonnecellen te plaatsen. Daarnaast verlaagt het de weerstand in het zonnepaneel. Samen zorgt dat voor een efficiëntie tot wel 21%! Het halfcell ontwerp zorgt er ook voor dat het zonnepaneel beter omgaat met schaduw en dat het minder last heeft van weerstand doordat de afstanden korter zijn. Tot slot hebben de Trina Vertex S zonnepanelen hebben een lage temperatuur coëfficiënt en werktemperatuur, dus warmte is voor deze Trina Solar Vertex zonnepanelen geen enkel probleem.

Trina Solar biedt 15 jaar productgarantie en 25 jaar lineaire opbrengstgarantie tot 84,8% op de Trina Solar Vertex 415wp zonnepanelen. Bekijk ook eens de datasheet en de website van Trina Solar voor meer informatie.

PDF
Trina%20Vertex%20410%20FB.jpeg
Trina%20Logo

Trina Vertex S 430 W - Half-Cut  (Black Frame)

De Trina Vertex S Mono 430 W is een hoogwaardig zonnepaneel ontworpen voor zowel residentieel als commercieel gebruik. Het paneel beschikt over monokristallijne technologie, die zorgt voor maximale energie-output in een kleinere footprint. Met een hoge module-efficiëntie van 21.8% kan het paneel meer zonlicht omzetten in elektriciteit, wat resulteert in een hogere energieopbrengst.

Het paneel heeft ook een duurzaam, weerbestendig ontwerp, waardoor het geschikt is voor gebruik in verschillende klimaten en omgevingen. Bovendien wordt het paneel geleverd met een lineaire vermogensgarantie van 25 jaar, zodat het paneel nog vele jaren op hoog niveau zal blijven presteren. De Trina Vertex S Mono 430 W is een ideale oplossing voor residentiële en commerciële zonneprojecten, de hoge module-efficiëntie en duurzaamheid maken het een betrouwbare en efficiënte keuze.

Gebaseerd op geavanceerde technologie van het Vertex platform, levert de verbeterde Vertex S module tot 430W uitgangsvermogen, met een module-efficiëntie van 21,8%. De module is uitgerust met een hoge dichtheid interconnectietechnologie en is perfect ontworpen om te voldoen aan de eisen op het gebied van vermogen, efficiëntie, afmetingen, gewicht, uiterlijk, mechanische belasting en betrouwbaarheid van rooftop toepassingen. Het is de beste balans tussen vermogen, afmetingen en gewicht.

PDF
Trina%20Vertex%20410%20FB.jpeg
Trina%20Logo

Jinko 430WP TIGER N-Type

Als de eerste grote producent van zonnepanelen speelt Jinko Solar als sinds jaar en dag wereldwijd een belangrijke rol in onze duurzame energie opwekking. Ten behoeve van een optimale kwaliteitsborging, baseert Jinko Solar zich in haar ontwikkelstrategie op een verticale integratie waarbij tot en met de cellen ontwikkeld en geproduceerd worden in het eigen lab.

Naast geavanceerde productietechnieken en zeer uitgebreide interne kwaliteitscontrole wordt Jinko Solar door externe specialisten geëvalueerd en beoordeeld. Als Tier1 leverancier van zeer grote energieprojecten overal ter wereld worden zij nauwlettend gevolgd door de gerenommeerde financiële instituten. SolarToday kiest bewust voor partijen uit de TIER1 – top 5 om u en uw klanten te garanderen van een hoge en stabiele kwaliteit.

30 jaar garantie
De N-type TOPCon negatieve mono cell wordt, in tegenstelling tot het P-type, gedoopt is in Fosfor. Deze behandeling zorgt voor een langzamere veroudering van de cell. Door deze behandeling kan er 30 jaar vermogensgarantie worden gegeven.

PDF