Montagemateriaal

  voor elk dak een geschikte oplossing 
 alleen het beste is goed genoeg
  voor schuine en platte daken
  minimaal 20 jaar garantie
 slim, snel en eenvoudige installatie

Welk montagesysteem is geschikt voor uw installatie ?

Moeten de zonnepanelen op een schuin of een plat dak geïnstalleerd worden? Dat is meestal de eerste vraag die wij stellen als het gaat over de keuze voor een montagesysteem. Verder is het voor ons ook belangrijk om te weten op wat voor soort dakbedekking het montagesysteem geplaatst gaat worden. Pannen, bitumen, golfplaat, lei of fels? Voor elk materiaal is er weer een ander montagesysteem beschikbaar. Sun Track levert verschillende kwalitatief hoogwaardige montagesystemen voor schuine en platte daken, geschikt om op elke soort dakbedekking toe te passen.

Wallbox%20starters%20kit

ESDEC  FlatFix 

zonnepanelen voor platte daken

Esdec heeft met de FlatFix lijn professionele montagesystemen ontwikkeld, speciaal voor het monteren van zonnepanelen op een plat dak. De FlatFix Fusion wordt door Sun Track momenteel het meeste gebruikt. Met name omdat de toepassing van unieke klik-verbindingen voor aanzienlijke tijdwinst zorgt bij het installeren van de zonnepanelen. Daarnaast leveren de duurzame en lichte materialen een minimale dakbelasting op, terwijl met dit montagesysteem ook nog eens standaard een optimale hellingsgraad van 13 graden wordt gerealiseerd. FlatFix is zowel on Oost West opstelling als voor een Zuid opstelling te gebruiken.

Wallbox%20starters%20kit

ESDEC  ClickFit Evo

zonnepanelen voor schuine daken

Zonnepanelen monteren voor schuine daken met dakpannen installaren wij bij voorkeur met ESDEC ClickFit Evo.  Dit slimme zonnepanelen montagesysteem bestaat uit een handig haak- en kliksysteem. Zo hoeven wij niet meer te boren in de dakconstructie. De rails klik je vervolgens in de dakhaken. Alleen het zonnepaneel moet alleen  nog vastgeschroefd te worden. 

ClickFit EVO  is gemaakt van hoogwaardig aluminium en Magnelis-staal. Dit type staal heeft een langere levensduur, is bestand tegen corrosie en is voorzien van een zelfhelende coating. Zo leveren wij het beste  product van hoogwaardige kwaliteit.

Wallbox%20starters%20kit

Specials

Voor elk type dak hebben wij wel een geschikte oplossing. Zo hebben wij voor een klant op een bitumen dak voor zijn botenhuis een montagesysteem toegepast met een minimale montagehoogte van 3 cm. Door dit montagesysteem te gebruiken liggen de panelen bijna vlak op het dak. Geen kabels en de constructie is bijna onzichtbaar en zorgt voor een fraai resultaat. 

AanvraagSpecial

  • Maximale montage hoogte van 3 cm

  • Geen kabels en geen constructie in het zicht

  • Het meest vlakke montage systeem voor schuine daken

  • Altijd 15 tot 2o jaar garantie op de constructie

  • Vrijblijvend advies en offerte

  • Levering meestal binnen 4 weken na opdracht