Enphase zonne-energie

Effici├źntie ontmoet duurzaamheid met Enphase

Wallbox%20starters%20kit

Veiligheid staat voorop

Alle zonnepanelen gebruiken de energie van de zon als gelijkstroom (DC). Een traditioneel zonnesysteem gebruikt een omvormer die in de buurt van uw groepenkast wordt geïnstalleerd om gelijkstroom om te zetten in veilige, huisvriendelijke wisselstroom (AC) die u elke dag gebruikt. Om dit te doen, laten traditionele zonne-energiesystemen potentieel onveilige gelijkstroom door alle draden vanaf je dak naar beneden de omvormerkast in stromen. Dat is een lange weg om af te leggen voor gelijkstroom, en er kan veel misgaan. Als de draden beschadigd zijn of de verbindingen falen, kan de gelijkstroom uit de elektrische leiding springen en brand veroorzaken.

Enphase is de oplossing

Hier wijkt de oplossing van Enphase af van andere oplossingen. Deze revolutionaire micro-omvormers worden op elk zonnepaneel op het dak bevestigd. Ze zetten gelijkstroom direct om in wisselstroom, zodat er nooit potentieel onveilige stroom door de draden in en om je huis gaat. Met Enphase gaat er dus alleen wisselstroom door je huis, van elke micro-omvormer helemaal naar de koelkast, televisie of tablet... Welk apparaat dan ook, Enphase voorziet het veilig van stroom.

Wallbox%20starters%20kit

Alle voordelen op een rijtje

  geen omvormer in huis - alleen een kabel naar de meterkast

  op later tijdstip panelen bij te leggen zonder aanpassing van de bestaande instalatie

  bij storing direct te zien welk paneel minder presteert

  flexible in ontwerp, niet afhankelijk van hellingshoek of richting ten opzichte van de zon

  een bijzonder lage storingsgevoeligheid, een uitvalspercentage van slechts 0,051%

  verhoogde veiligheid door het elimineren van het DC-stroomketen

  het maximale 60 Volt DC stroom wordt op het dak direct omgezet in AC

  elk paneel presteert optimaal, door eigen omvormer, dus gemiddeld een hogere opbrengst

  25 standaard garantie op Enphase micro-omvormers

  analyse software voor onderhoud en beheer

Wallbox%20starters%20kit

ENPHASE APP

Bedien je Enphase-systeem met de krachtigste mobiele app die ooit voor zonne-energie is gemaakt. Zie precies en in realtime hoe de stroom in jouw huis rondgaat. Houd bij hoeveel energie je dit jaar tot nu toe hebt opgewekt en verbruikt. Dat is een wel heel krachtige app!

Een krachtige, intelligente partner van het Enphase Energy System

Controleer vanaf elke locatie de systeemstatus en zie precies hoeveel energie je zonnesysteem opwekt. Genereer rapporten over de energieproductie per dag, week, maand of jaar. Compleet met overzichtelijke grafieken en infographics.

PDF

Klaar voor vandaag
en morgen

De Enphase IQ Microinverter is de veiligste keuze op het gebied van zonne-energie. In tegenstelling tot systemen met een centrale omvormer, bevat Enphase solar nooit hoge spanning voor gelijkstroom (DC), waardoor er geen kans is op brand door elektrische storingen.

Meer weten ?