Thuis verdienen met
een slimme laadpaal ?

  Persoonlijk advies 
  Bespaar met slim laden
  Eenvoudige en heldere informatie 
  Persoonlijk advies 
Wallbox%20starters%20kit

Wallbox Pulsar Plus Kit

Gelijk alles in huis hebben om snel en gemakkelijk EV te laden? Bestel dan de Wallbox Pulsar Plus kit! Deze kit bevat niet alleen de Wallbox Pulsar Plus laadpaal, maar komt inclusief handige kabelhouder en de 3-Fase Power Boost. Met de Power Boost upgrade voorkom je stroomuitval en een hoge energierekening. De Wallbox Pulsar Plus is voorzien van een Eco-Smart functie, waarbij je jouw EV kunt opladen via zonne-energie. Je hebt hiervoor een energiemeter nodig. Eco-Smart heeft twee standen: de Full Green- stand waarbij je uitsluitend laadt met overschot aan groene energie vanuit je huis en de Eco-stand, waarbij je netstroom combineert met overschot aan groene energie vanuit je huis.

Wallbox Pulsar Plus laadpaal

De Wallbox Pulsar Plus laadpaal is klein, compact en van lichtgewicht. Ook de buitenkant heeft een moderne uitstraling, waardoor je hem met plezier ophangt. De laadpaal is eenvoudig te gebruiken waardoor deze uitstekend geschikt is voor thuisgebruik. De Pulsar Plus heeft een oplaadkabel van 5 meter met Type 2 stekker en een fabrieksgarantie van 2 jaar.

Wallbox%20starters%20kit

De Wallbox Pulsar Plus is voorzien van een Eco-Smart functie, waarbij je jouw EV kunt opladen via zonne-energie. Je hebt hiervoor een energiemeter nodig. Eco-Smart heeft twee standen: de Full Green- stand waarbij je uitsluitend laadt met overschot aan groene energie vanuit je huis en de Eco-stand, waarbij je netstroom combineert met overschot aan groene energie vanuit je huis.

Kenmerken van de Wallbox Pulsar Plus:

* Laadvermogen tot 22kw
* Te verbinden met elk smart apparaat via wifi of bluetooth
* Klein en compact
* Gewicht 1kg (zonder kabel)
* DC-lekdetectie
* Gratis inzicht in laadsessies
* Inclusief Wallbox backoffice
* Twee jaar garantie

Wallbox%20starters%20kit

MyWalbox app

De Wallbox Pulsar Plus heeft een zeer handige MyWalbox app, waarmee je jouw laadsessies kunt plannen en zelfs real-time statistieken kunt inzien. Zelfs als je geen verbinding hebt met internet kun je met behulp van bluetooth je laadsessies beheren. Bovendien ontvang je meldingen over software-updates en de duur van je laadsessies.

PDF

Wallbox Pulsar Plus:

  • Laadvermogen tot 22kw

  • Te verbinden met elk smart apparaat via wifi of bluetooth

  • Klein en compact

  • DC-lekdetectie

  • Gratis inzicht in laadsessiesInclusief Wallbox backoffice

  • Twee jaar garantieTrina%20Logo